Noord-Veluwe

'Ik heb je hart nodig', groot concert in Harderwijk met onder meer Roel van Velzen en Meau

De initiatiefnemers Joost Speelman en Christine Ros op de plek waar het allemaal moet gaan gebeuren
De initiatiefnemers Joost Speelman en Christine Ros op de plek waar het allemaal moet gaan gebeuren © Omroep Gelderland
HARDERWIJK - Een groot concert vlak bij de boulevard van Harderwijk met namen als Roel van Velzen en Meau. Donderdag is het zover. Het concert is het slotstuk van een dag die geheel in het teken staat van de Dag van de Zorg. Een idee dat is bedacht door twee Harderwijkers.
Het is de eerste keer dat de Dag van de Zorg op zo'n grootse muzikale wijze wordt gevierd. Dat gebeurt onder de naam 'Ik heb je hart nodig'.

In het zonnetje

De bedoeling is dat tijdens het evenement in totaal twee miljoen zorgmedewerkers in het zonnetje worden gezet. Dat is hard nodig vinden initiatiefnemers Joost Speelman en Christine Ros: "Terugkijkend op twee bewogen jaren, gedomineerd door corona, is het tijd voor een feest van waardering".
De initiatiefnemers zijn razend enthousiast:

Jaarlijks

Het festival gaat plaatsvinden bij de Havendijk in Harderwijk. Artiesten zoals Roel van Velzen, Meau, Michael Prins, Anna Rune en Speelman & Speelman treden er op. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De bedoeling is dat het festival in Harderwijk een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden.