Noord-Veluwe

Met man en macht wordt gezocht naar vermiste vrouw (49)

Leden van het Veteranen Search Team kammen het bos bij Vierhouten uit.
Leden van het Veteranen Search Team kammen het bos bij Vierhouten uit. © Persbureau Heitink
VIERHOUTEN - De politie is dinsdag begonnen aan een zoektocht naar een vermiste 49-jarige vrouw. Samen met tientallen leden van het Veteranen Search Team werd gezocht in het bos bij Vierhouten. Dit zonder resultaat.
De groep die naar de vermiste vrouw zocht, zou uit zo'n zestig man bestaan. Van 8.00 uur tot 19.00 uur is naar haar gezocht. Daarbij werden ook speurhonden ingezet. Ook vrijwilligers van Stichting Inzet Reddingshond Nederland waren actief. De vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht in Zuid-Holland wordt sinds maandag vermist. Er zijn volgens de politie sterke aanwijzingen dat ze in de buurt van Vierhouten zou kunnen zijn.
De zoektocht leidde dinsdag nog niet tot haar terugkeer. Het Veteranen Search Team geeft aan dat het dinsdag met tientallen leden gezocht heeft naar de vrouw. Deze zoektocht wordt woensdag hervat.
De vrouw heeft een mager postuur, een lichte huidskleur, lang blond haar en is ongeveer 1 meter 80 lang. Toen ze voor het laatst werd gezien droeg ze een groene jas, een jeans en witte gympen. Wie haar heeft gezien, wordt gevraagd contact te leggen met de politie.