Arnhem en omstreken / Noord-Veluwe

LIVESTREAM | Het Nationale Park De Hoge Veluwe

© Buitengewoon
OTTERLO - Spot het wild vanuit huis! Laat jij ons in de live chat weten welke dieren je gezien hebt?
De manier om in alle rust wild te spotten is een wildobservatie te bezoeken. Op Het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn er 7 van deze plekken te vinden. Ze liggen allemaal aan de rand van een, voor publiek afgesloten, gebied. Hierdoor voelen de dieren zich hier veilig en de aanwezigheid van een drinkplaats en wildweide zorgt dat ze hier, door het jaar heen, geregeld naartoe trekken.
De live wildcam staat opgesteld bij de wildobservatie Millelamel in het centrum van het Park. U kunt hier naast edelherten, reeën, wilde zwijnen en moeflons, ook kans maken op een das, boommarter of vos.
Over het algemeen zijn de ochtend of namiddag en avond de beste tijdstippen om wild te spotten, maar in het voorjaar kan dit ook midden overdag. Is er toevallig (nog) geen wild te zien? Door de tijdsbalk onderin het scherm te verschuiven kunt u de opnamen tot 12 uur terugkijken.
Deze livestream is een samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Op de hoogte blijven van de livestreams of genieten van mooie beelden uit onze Gelderse natuur? Abonneer je dan (gratis!) op ons YouTube-kanaal.

BuitenGewoon is het natuurplatform van Omroep Gelderland.

Volg ons op:

Of word lid van onze Facebookgroep Natuur in Gelderland.