Achterhoek

Zangtalent uit de Achterhoek kan meedoen met het koor van The Passion

The Passion, vorig jaar in Roermond.
The Passion, vorig jaar in Roermond. © ANP
DOETINCHEM - Zangtalent uit de Achterhoek kan zich opgeven voor het koor van The Passion. Het landelijke en muzikale paasevenement vindt dit jaar plaats op 14 april in de binnenstad van Doetinchem.
Achterhoekers tussen de 18 en 40 jaar worden uitgenodigd om auditie te doen voor het Passion-koor. Wel moeten mensen ervaring hebben met meerstemmig zingen en met pop/gospelmuziek.
Geïnteresseerden kunnen zich tot en met vrijdag 4 februari inschrijven voor de auditie door een filmpje op te nemen, waarin ze een stukje zingen van één van de liedjes uit de voorgaande edities van The Passion. De online audities vinden een week later plaats.

Nog niets bekend over de cast

Het is voor het eerst dat het muzikale paasevenement wordt gehouden in Gelderland. Het evenement zal opnieuw een versie zonder publiek zijn. Op de achtergrond is de gemeente Doetinchem wel bezig om alternatieve opties te bekijken.
Vorig jaar trok het programma 2,6 miljoen kijkers. Over de cast van dit jaar is nog niets bekend. KRO-NCRV zegt daar later dit jaar duidelijkheid over te geven.

Zie ook: