Stedendriehoek

Politie rondt onderzoek in woning af: zoektocht naar vermiste Ercan gaat door

De vermiste Ercan Özturk.
De vermiste Ercan Özturk. © politie
DEVENTER - De politie heeft het onderzoek in een woning aan de Zevenbergsestraat in Deventer afgerond. Gehoopt werd op sporen van de vermiste Ercan Öztürk uit Apeldoorn. De politie kan nog niet zeggen of er daadwerkelijk sporen zijn aangetroffen die bijdragen aan het onderzoek naar de vermissing.
Eind maart verdween de 29-jarige Apeldoorner. In de hoop meer te weten te komen over de vermissing, deed de politie sinds woensdag onderzoek in de woning in Deventer. Eerder werd al een andere woning in die plaats onderzocht en agenten speurden vorige week maandag naar Öztürk in een bos bij Schalkhaar naar aanleiding van een anonieme tip.

Relevante sporen

De politie houdt er rekening mee dat de 29-jarige man om het leven is gebracht. Op dit moment wordt onderzocht of de sporen in de woning aan de Zevenbergestraat daadwerkelijk leiden tot relevante informatie voor het onderzoek. Een politiewoordvoerder meldt daar gedurende het onderzoek niets over te kunnen zeggen.
De politie heeft eerder meer tips binnengekregen over de vermissing van Öztürk. Ook hiervan wordt bekeken of deze relevante informatie bevatten.

Zie ook: