Achterhoek / Stedendriehoek

Politie doorzoekt nog steeds woning in zoektocht naar vermiste Ercan (29)

De politie doorzoekt nog steeds huis in Deventer om sporen van de vermiste Ercan Öztürk te vinden
De politie doorzoekt nog steeds huis in Deventer om sporen van de vermiste Ercan Öztürk te vinden © Rens Hulman/News United
DEVENTER - De politie doorzoekt donderdag voor de tweede dag op rij een woning in Deventer in de hoop om sporen van de vermiste Ercan Öztürk uit Apeldoorn te vinden.
Van de 29-jarige Apeldoorner is sinds eind maart niets meer vernomen. Een paar dagen na zijn verdwijning werd al een andere woning in Deventer doorzocht. De politie houdt er steeds meer rekening mee dat hij om het leven is gebracht.

'Onderzoek nog niet afgerond'

De zoektocht in de woning aan de Zevenbergenstraat in Deventer is woensdag begonnen. "Het onderzoek in de woning is nog niet afgerond. Aangezien het onderzoek in volle gang is kan ik daar inhoudelijk geen informatie over geven", stelt een politiewoordvoerder donderdag.

Politie zoekt anonieme melder

Maandag heeft de politie de hele dag in een bos bij Schalkhaar gezocht, nadat er een anonieme tip was binnengekomen dat Öztürk daar mogelijk begraven lag. In het bos werd echter niets bijzonders aangetroffen. Wel wil de politie in contact komen met de anonieme melder.
Daarnaast is nog een aantal tips binnengekomen, meldt de politiewoordvoerder. Er wordt onderzocht of die relevante informatie bevatten.

Zie ook: