Normaal geeft weer een concert in Lochem

Normaal geeft weer een concert in Lochem
Normaal geeft weer een concert in Lochem © ANP
LOCHEM - De boerenrockers van Normaal willen op Hemelvaartsdag in 2022 weer een groot openluchtconcert geven op het terrein van de Tractorpulling in Lochem. Het concert van dit jaar werd afgelast.
"Høken, brekken en angoan, stampensvolle en dampende feesttenten, liters bier en natuurlijk alle ‘anhangers’", zo begint concertorganisator Mojo de aankondiging van het concert. "Na het optreden in Lochem in 2019, waar de Achterhoekse rockband speelde voor een uitzinnig en uitverkocht veld vol twintigduizend Anhangers, is er genoeg reden om opnieuw een feest te bouwen in het kader van Olderwets Høken." Naast Normaal zijn onder andere DI-RECT, BZB en Sloper te zien in Lochem, meldt mediapartner REGIO8.
De kaartverkoop voor het evenement op Hemelvaartsdag begint vrijdag om 11.00 uur. Dit jaar werd het geplande concert voor 11 september van Normaal vanwege de coronamaatregelen afgelast. Destijds gaf Mojo aan te gaan zoeken naar een andere datum voor het optreden. Normaal laat op de eigen website weten dat kaartkopers van het geannuleerde concert de mogelijkheid krijgen om met voorrang tickets in de pre-sale van donderdag te kopen.