Nieuws

Deze chef-kok is vanwege afzeggingen al druk met maaltijdboxen voor kerst

Chef-kok Floris Kamps bezig met voorbereidingen kerstpakket in Klarenbeek vanwege afzeggingen door corona
Chef-kok Floris Kamps bezig met voorbereidingen kerstpakket in Klarenbeek vanwege afzeggingen door corona © Omroep Gelderland
KLARENBEEK - Bruiloften en bedrijfsfeestjes; bij een cateraar in Klarenbeek druppelen de afzeggingen alweer binnen vanwege corona. Floris Kamps is daar chef-kok en hij baalt net als iedereen van de situatie, maar probeert met zijn creativiteit weer maaltijdboxen te regelen. "Daarom zijn we nu al bezig met de voorbereidingen voor de kerstpakketten."
Op het landgoed Klarenbeek kwamen de telefoontjes met annuleringen direct na afloop van de laatste persconferentie binnen. Cateraar Fine Food Factory denkt dat dit onder meer komt door de nieuwe coronaregels en de oplopende besmettingscijfers.
De cateraar had extra personeel aangenomen. Deze medewerkers worden nu ingezet om de maaltijdboxen samen te stellen.

Nadenken over ingrediënten

Chef-kok Kamps werkt er nu een maand. Als de feesten en partijen gewoon doorgingen, zou hij daar nu de voorbereidingen voor treffen. Hierbij kan je denken aan bestellingen doen, zijn team aansturen en vergaderingen bijwonen. Nu is hij bezig met andere dingen, waaronder nadenken over welke ingrediënten er in de kerstpakketten kunnen en die bereiden.
Bekijk hoe de chef-kok al bezig is met zijn bezorgmaaltijden:
Deze chef-kok is vanwege afzeggingen al druk met maaltijdboxen voor kerst
Vrijdag volgt weer een persconferentie waarin het demissionair kabinet nieuwe coronamaatregelen bekendmaakt.