Nieuws

Loraine maakt koekjes met een boodschap

Loraine van Niekerk.
Loraine van Niekerk. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De beste startende ZZP'er van dit jaar komt uit Nijmegen. De titel is voor Loraine van Niekerk. Loraine is een ambitieuze twintiger en helemaal gek op koekjes. Ze bedacht dat je op koekjes ook een geprinte boodschap kwijt kunt. Het blijkt een hit op internet.
"Dit had ik nooit verwacht en dan ook nog in zo'n korte tijd. En ook nog eens een prijs winnen." Loraine had een prima baan. Toch nam ze ontslag, zo'n anderhalf jaar geleden, om te beginnen met Cookie Doos.
Bekijk hier het verhaal van Loraine:
Loraine maakt koekjes met een boodschap

Heel hard werken

Net na de start hoopte Loraine op bestellingen voor bedrijfsfeesten en bruiloften, maar toen kwam de lockdown.
"Toen schrok ik wel even. Maar snel bleek dat andere klanten mij ook vonden. Koekjes met foto's van kleinkinderen werden bijvoorbeeld besteld voor opa en oma of als verjaardagscadeau. Op een gegeven moment ging het steeds sneller met de groei van het aantal bestellingen."
De titel koestert de ondernemer. Maar ze denkt alweer verder en dan vooral groter. Van zelfstandige zonder personeel naar een toekomst als werkgever. "Het zou gaaf zijn om vanuit een studio of andere grotere ruimte met medewerkers verder te bouwen aan het succes van mijn Cookies met een boodschap."