Instellingen

Vrouw bewusteloos gevonden na gewelddadige beroving

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de daders.
De politie heeft in de omgeving gezocht naar de daders. © William Harthoorn/ Persbureau Heitink
BARNEVELD - Een vrouw uit Barneveld is in de nacht van zaterdag op zondag op gewelddadige wijze beroofd in haar woonplaats. Ze is daarbij zwaar mishandeld.
Op Facebook schrijft het slachtoffer dat drie jongens haar bewusteloos hebben gevonden en haar hebben thuisgebracht. De vrouw geeft aan dat ze de jongens eeuwig dankbaar is en graag met hen in contact wil komen.

Gevolgd door drie mannen

De daders sloegen tussen 3.00 en 3.30 uur toe op de Van Schothorststraat. Het zou gaan om drie mannen. Ze maakten geld, sleutels, pasjes, een telefoon en oordopjes buit. Veel kan de vrouw zich niet herinneren, alleen dat ze haar vanaf de Valkseweg zijn gevolgd.
Op Facebook laat ze doorschemeren dat ze bij de beroving letsel heeft opgelopen in haar gezicht. "Voorlopig maar de rol van mevrouw Scarface spelen. #langlevenfoundation."

Niemand aangehouden

De politie heeft naderhand met meerdere eenheden in de omgeving gezocht naar de daders. Volgens een woordvoerder is er nog niemand aangehouden.
Het onderzoek is in volle gang. "Collega’s bekijken onder anderen nog of er camerabeelden op te vragen zijn. Daarnaast wordt uiteraard nog een keer met het slachtoffer gepraat, om eventueel meer details van afgelopen nacht helder te krijgen."
De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!