Instellingen

Heb je een kerstwens? Laat het ons weten!

Kerst vier je samen zoekt kerstwensen.
Kerst vier je samen zoekt kerstwensen. © foto: pixabay
ARNHEM - Kerst vier je samen is het televisieprogramma dat Omroep Gelderland ook dit jaar weer in de week voor kerst uitzendt. In het programma laat presentator Esther Stegeman wensen in vervulling gaan.
In de decembermaand draait alles om samenzijn en gezelligheid. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Waarmee kunnen we jou of een ander verrassen om de decembermaand mooier te maken? Laat het weten!

Wensen

'Kerst vier je samen' is niet voor niets de titel van het programma. De decembermaand is een tijd waarin samenzijn centraal staat en waarin wordt teruggekeken op het voorbije jaar. Voor veel mensen een feestje, maar niet voor iedereen zijn de feestdagen zorgeloos. Die mensen willen we graag in het zonnetje zetten. Daarom verzamelen we nu wensen. Dat kan een wens zijn voor jezelf of voor een ander.

Samen

Het afgelopen jaar was voor veel mensen niet makkelijk. Gebeurtenissen die normaliter in groter gezelschap plaatsvinden, konden door de coronamaatregelen niet doorgaan. Bij vieringen, maar ook bij herdenkingen konden noodgedwongen maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Met de uitvoering van de kerstwensen willen we het ‘samengevoel’ versterken en mensen laten weten dat er, ondanks de afstand die er gehouden moet worden, toch aan ze wordt gedacht.
Kerstwensen gezocht - Kerst vier je samen!

Voor jezelf of voor een ander

Heb je zelf een wens of wil je iemand anders verrassen?
Wie gun jij een hart onder de riem, of wat zou ervoor zorgen dat je zelf de kerstdagen fijner doorkomt? Wie weet regelt Esther het: die kerstdate, die reünie, dat dagje vrij, die ontmoeting of dat cadeautje dat je graag wil geven maar zelf het geld niet voor hebt.
Kortom: heb je een wens, groot of klein, laat het ons hier weten!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!