Nieuws

Tickets Snollebollekes gaan als worstenbroodjes: 'Nie normaal!!'

Poster voor het concert in Gelredome
Poster voor het concert in Gelredome © Snollebollekes
ARNHEM - Snollebollekes treedt op 26 maart 2022 weer op in een uitverkocht GelreDome in Arnhem. Tickets voor de show waren zaterdagochtend binnen dertig minuten uitverkocht. Voor de show van vrijdag 25 maart waren er aan het begin van de middag nog wel kaartjes te krijgen.
"Ongekend, binnen een half uur weer een stadion uitverkocht!!", laat Rob Kemps op social media weten. De zanger heeft duidelijk zin in de twee shows die op de planning staan. "Nie normaal", vindt hij de snelheid waarmee de kaartjes voor Snollebollekes Live verdwenen. "Ze vlogen als warme worstenbroodjes over de toonbank."

‘Thuis’

Snollebollekes stond begin oktober nog vier keer in het Arnhemse voetbalstadion GelreDome. Voor frontman van de feestact voelt het Arnhemse stadion als thuis. Kemps wil van GelreDome graag ‘zijn’ stadion maken, liet hij eerder weten in de Gelderlander. ,,Zeg je de Toppers, dan zeg je de ArenA. Zeg je Guus Meeuwis, dan zeg je Philips Stadion. Hopelijk zeggen mensen over een paar jaar: Snollebollekes, dat is Arnhem.”

Zie ook: