Nieuws

Van Vleuten komt bedrogen uit: 'Het lijkt een stomme grap'

De oorbel waarnaar Annemiek van Vleuten nog altijd op zoek is.
De oorbel waarnaar Annemiek van Vleuten nog altijd op zoek is. © Instagram / Annemiek van Vleuten
WAGENINGEN - Wielrenster Annemiek van Vleuten heeft haar dierbare oorbel nog steeds niet terug. Begin deze week verloor ze het sieraad, dat ze van haar (inmiddels overleden) vader kreeg voor haar achttiende verjaardag, op weg na een hapje eten. Ze dácht de oorbel terug te krijgen, maar komt daar nu op terug.
Van Vleuten verloor de oorbel na een hapje eten in haar thuisstad Wageningen. Via Instagram riep ze de hulp van haar volgers in en een dag later leek ze goed nieuws te melden: iemand had haar dierbare oorbel gevonden. Dat maakte de wielrenster gelukkig, want de oorbellen die ze twintig jaar geleden van haar vader kreeg, zijn heel speciaal voor haar.
Toen ze in Tokio de olympische titel op de tijdrit greep, wees ze direct naar haar oorbellen. De oorbellen die ze óók droeg toen ze in 2016 hard ten val kwam tijdens de olympische wegrit in Rio de Janeiro en in de loop der tijd 'geluksoorbellen' voor haar zijn geworden.
Het lijkt er echter op dat Van Vleuten te vroeg heeft gejuicht. "Ik ben er nog steeds naar op zoek", laat ze weten via Instagram. "Het lijkt erop dat iemand een stomme grap met me heeft uitgehaald", aldus Van Vleuten.
Haar volgers laten weten dat ze de grap niet leuk vinden en dat ze met Van Vleuten blijven meezoeken naar de oorbel.

Zie ook: