Instellingen

Man (62) ernstig gewond na val, mogelijk tweede voertuig bij betrokken

De snorscooter belandde na het ongeval in de berm.
De snorscooter belandde na het ongeval in de berm. © Bart Meesters / Meesters Multi Media

KERKDRIEL - Bij een ongeval op de N831 ter hoogte van de Steenbeemdstraat in Kerkdriel is vrijdag een man op een snorfiets ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is een 62-jarige inwoner van Kerkdriel. Mogelijk was een tweede persoon betrokken bij het ongeval: de politie doet daar nog onderzoek naar.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 in de buurt van de brandweerkazerne. De precieze toedracht is nog niet duidelijk. Omstanders troffen een zwaargewonde man aan die bij zijn snorfiets lag. Hij is zeer ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, zegt een videocorrespondent die ter plaatse is geweest. Twee ambulances, een brandweerwagen en enkele politie-eenheden gingen af op het ongeval.

In eerste instantie gingen de hulpdiensten uit van een eenzijdig ongeval. Op basis van sporen die ter plaatse zijn gevonden, en op basis van verklaringen van getuigen, wordt echter ook niet uitgesloten dat er een tweede persoon bij betrokken was. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan.

De N831 is sinds het ongeval afgesloten voor het overige verkeer. De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet ter plekke onderzoek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!