Instellingen

Volg de Bridge to Bridge loop live bij Omroep Gelderland

Bridge to Bridge
Bridge to Bridge © Omroep Gelderland

Aankomend weekend gaat de jaarlijkse Rabo Bridge to Bridge weer van start. Vanwege de geldende corona maatregelen zijn dit jaar geen toeschouwers toegestaan rondom start- en finishgebied. Iedereen die ‘de Bridge’ toch wil volgen, kan dit zondag 12 september live via Omroep Gelderland doen. Via deze weg kunnen toeschouwers alsnog meegenieten van de unieke Run to Remember Freedom.

De ‘Run to Remember Freedom’ staat zoals altijd in het teken van de Slag om Arnhem. Op een actieve manier ‘stil staan’ bij de geschiedenis, de gesneuvelden en de vrijheid. Ook dit jaar verschijnen er weer een aantal (regionale) topatleten aan de start. Maar ook voor de recreatieve lopers is de Bridge to Bridge een mooie gelegenheid om eigen pr’s te lopen.

De start- en finishlocatie op zondag is eenmalig verlegd naar het Stadsblokken-terrein aan de zuidkant van de John Frost brug. We zijn verheugd dat het evenement doorgaat en dat duizenden sportievelingen een mooie beleving kunnen meemaken en een sportieve prestatie kunnen neerzetten. Inschrijven kan nog t/m donderdag 10 september via bridgetobridge.nl.

De uitzending is zondag 12 september live te zien om 13.15 uur op TV Gelderland en online via Facebook, YouTube en gld.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!