Nieuws

Boer Rob is de enige Gelderse deelnemer van Boer Zoekt Vrouw

Boer Rob.
Boer Rob. © Linelle Deunk/Boer Zoekt Vrouw
Boer Rob is de enige Gelderse deelnemer aan het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Dat bleek zondagavond uit de eerste uitzending, waarin tien boeren zich voorstelden.
Rob runt ergens in Gelderland een fruitteeltbedrijf, dat hij in 1991 van zijn ouders overnam. Hij heeft een zus en drie broers, maar geen van hen had interesse in het bedrijf en dus bleef Rob over. Uit een van zijn twee eerdere huwelijken heeft de 51-jarige fruitteler een dochter van 12, Liza.
Voor de romantici: na een dag hard werken is hij graag bij zijn paarden. Rob houdt ook van gitaar spelen en het maken van kampvuurmuziek. Zo nu en dan geniet hij van een glaasje rode wijn en de standaard keuken beheerst de fruitteler ook.
Hij is op zoek naar een vrouw waar hij zijn passies mee kan delen. Rob is niet per se op zoek naar iemand die mee komt werken op zijn bedrijf, maar een steun in goede en slechte tijden is voor hem wel werk welkom.

Brieven schrijven

De komende tijd hopen Rob en de andere boeren voldoende brieven te ontvangen om ook de rest van het seizoen te worden gevolgd.
Tot uiterlijk 12 september kunnen brieven of mails naar de redactie van het programma worden gestuurd.