Instellingen

Man overlijdt in ziekenhuis, maar niemand weet wie hij is

De jas van de overleden man in Zutphen.
De jas van de overleden man in Zutphen. © Politie

ZUTPHEN - De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over een man die vorige week in Zutphen is overleden. Hij werd door onbekenden 'in ernstig medische toestand' naar het Gelre ziekenhuis gebracht.

De man is volgens de politie een natuurlijke dood gestorven. Een misdrijf wordt uitgesloten. Omdat zijn identiteit onbekend is, zijn de familie en naasten nog niet ingelicht.

Spoedeisende hulp

De man werd in de vroege ochtend van 10 augustus door onbekenden naar de spoedeisende hulp gebracht. Deze personen, die reden in een blauwe Ford Focus, zijn zonder iets achter te laten vertrokken. De politie komt graag met deze mensen in contact, net als met degenen die later nog contact hebben gezocht met het ziekenhuis om informatie te krijgen over hem.

Volgens de politie gaat het om een man afkomstig uit Oost-Azië van 1.68 meter lang en 74 kilo, met bruine ogen en kort zwart haar. Hij had een litteken op zijn hoofd. Op de dag van zijn overlijden droeg hij een blauwe spijkerbroek en een donkerblauwe, gewatteerde jas.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!