Nieuws

De Graafschap gelijk tegen Feyenoord

De Graafschap gelijk tegen Feyenoord
De Graafschap heeft zondag op de Vijverberg 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord.Feyenoord maakte in de beginfase een hulpeloze indruk.
DOETINCHEM - De Graafschap heeft zondag op de Vijverberg 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord.Feyenoord maakte in de beginfase een hulpeloze indruk.
Hugo Bargas miste in de beginfase twee kansen, maar in de 20e minuut scoorde de Argentijn wel. Op aangeven van Yuri Rose plaatste hij de bal keurig in de hoek (1-0). Feyenoord kreeg een penalty nadat Jan-Paul Saeijs Wijnaldum haakte. Het was de derde penalty die Saeijs dit seizoen veroorzaakte. Bruins benutte hem (1-1). Daarna miste Fer een enorme kans. Na een dieptepass van Rogier Meijer schoot Youssouf Hersi de bal ineens uit de lucht op de lat. Daarna pakte Boy Waterman een kopbal van Fer.
Na rust drukte De Graafschap Feyenoord in het begin weg. Rose kopte op de lat. Purrel Fränkel liet Castaignos ontsnappen, maar Boy Waterman redde in een 1-tegen-1 situatie tegen de Feyenoord-spits. Een kopbal van Bargas werd door Van Dijk van de lijn gehaald. In de rebound schoot Rose op de lat. Daarna waren Bargas, Meijer en Rydell Poepon nog dicht bij een goal. Aan de andere kant miste Smolov nog twee kansen.
Opstelling De Graafschap: Waterman; Muslu, Saeijs, Buijs, Fränkel; Meijer, Rose, Jungschläger; Bargas, Poepon, Hersi (De Ridder).
Scoreverloop: 1-0 Bargas, 1-1 Bruins (penalty)
Gele kaart: Muslu, Fränkel, Saeijs
11.000 toeschouwers