Nieuws

TERUGKIJKEN | Vrijdag | Het slotstuk: geen Via Gladiola maar de Markt in Winterswijk

VORDEN - De Vierdaagse van Nijmegen, we moeten het weer een jaar missen. De gastvrijheid, de pijn en de verbroedering. Maar ons wandelhart blijft kloppen! Dus liepen verschillende presentatoren van Omroep Gelderland deze week dwars door Gelderland, van Spijk naar Winterswijk. De route is onderverdeeld in vijf etappes. Vandaag was de laatste etappe: Vorden richting Winterswijk.
De presentatoren liepen met een wandelmaatje en verschillende gasten haakten onderweg aan. Vandaag liep presentatrice Angelique Krüger met haar oud-collega Pascal Kamperman een deel van alweer de laatste etappe van Wandelhart.
Het duo heeft jarenlang het 4Daagse Journaal gepresenteerd voor Omroep Gelderland en dook even terug in de tijd. Ze wandelden in het buitengebied van Vorden en Ruurlo en sloten af in Winterswijk.
Kijk hieronder de derde uitzending terug.
Kijk hieronder de tweede uitzending terug.
Kijk hieronder de eerste uitzending terug.

Liefde, noaberschap in coronatijd en powerwalking

Onderweg praten Angelique en Pascal met wandel- en liefdeskoppel Willem en Marjan, met fotografe Martine Siemers over noaberschap in coronatijd en met Mariska Grevers over powerwalking. Koert van Essen sluit de uitzending muzikaal af. Een wandeldag vol mooie verhalen en interessante ontmoetingen.
Wandelhart werd elke dag om 9.00, 12.00 en 15.00 uur live uitgezonden bij Omroep Gelderland op tv, onze website en app, Facebook en YouTube. Kijk voor meer wandelverhalen ook om 17.20 uur naar Wandelhart met Harm Edens en Joris Linssen bij Omroep Gelderland (elk uur herhaald) en 19.20 uur op NPO 2. Zelf de route wandelen? Kijk op wandelhart.nl.