Nieuws

TERUGKIJKEN I Donderdag | Ook een Wandelhart? Volg Jochem en Frans op pad!

DOETINCHEM - De Vierdaagse van Nijmegen, we moeten het weer een jaar missen. De gastvrijheid, de pijn en de verbroedering. Maar ons wandelhart blijft kloppen! Dus lopen verschillende presentatoren van Omroep Gelderland deze week dwars door Gelderland, van Spijk naar Winterswijk. De route is onderverdeeld in vijf etappes. Vandaag etappe 4: Doetinchem richting Zutphen.
De presentatoren lopen met een wandelmaatje en verschillende gasten haken onderweg aan. Vandaag loopt presentator Jochem van Gelder met zijn wandelmaatje en Achterhoeker Frans Miggelbrink een deel van de vierde etappe. Deze gaat langs de IJssel bij Doesburg, door het pittoreske stadje Bronkhorst en Bronsbergen bij Zutphen.
Kijk hier de derde uitzending van donderdag terug
Kijk hier de tweede uitzending terug.
Kijk hier de eerste uitzending terug.
Onderweg lopen wandelliefhebber Sofie Ebben, initiatiefnemer van de IJsselbiënnale Mieke Conijn en Esther Deuning (sponsorloop oncologie Radboud fonds) mee met de heren. Een wandeldag vol mooie verhalen en interessante ontmoetingen.
Wandelhart wordt elke dag om 9.00, 12.00 en 15.00 uur live uitgezonden bij Omroep Gelderland op tv, onze website en app, Facebook en YouTube. En kijk voor meer wandelverhalen ook om 17.20 uur naar Wandelhart met Harm Edens en Joris Linssen bij Omroep Gelderland (elk uur herhaald) en 19.20 uur op NPO 2. Zelf de route wandelen? Kijk op wandelhart.nl.