Nieuws

TERUGKIJKEN I Woensdag | Geen Vierdaagse dit jaar, maar ons wandelhart blijft kloppen

© Omroep Gelderland
ARNHEM - De Vierdaagse van Nijmegen, we moeten het weer een jaar missen. De gastvrijheid, de pijn en de verbroedering. Maar ons wandelhart blijft kloppen! Dus lopen verschillende presentatoren van Omroep Gelderland deze week dwars door Gelderland, van Spijk naar Winterswijk. De route is verdeeld in vijf etappes. Vandaag etappe 3: Arnhem richting Groesbeek.
De presentatoren lopen met een wandelmaatje en verschillende gasten haken onderweg aan. Vandaag loopt presentator Erik van der Pol met zijn wandelmaatje Grieta Spannenburg, milieu- en weerkundige, een deel van de derde etappe. Ze wandelen langs Park Lingezegen in Elst, over de Bemmelsedijk naar Lent en door het bosrijke Groesbeek.
Kijk hier de derde uitzending van woensdag terug.
Henny Sackers, marsleider van de Nijmeegse Vierdaagse, artiest Bennie Solo en Sandy Klaassen, organisator van de alternatieve 4Daagse Eimersstaete, wandelen ook mee. Een wandeldag vol mooie verhalen en interessante ontmoetingen. En Bennie Solo zal zingen alsof het de Nijmeegse Vierdaagse is.
Kijk hier de tweede uitzending van woensdag terug.
Kijk hier de eerste uitzending van woensdag terug
Wandelhart wordt elke dag om 9.00, 12.00 en 15.00 uur live uitgezonden bij Omroep Gelderland op tv, onze website en app, Facebook en YouTube. En kijk voor meer wandelverhalen ook om 17.20 uur naar Wandelhart met Harm Edens en Joris Linssen bij Omroep Gelderland (elk uur herhaald) en 19.20 uur op NPO 2. Zelf de route wandelen? Kijk op wandelhart.nl