Nieuws

TERUGKIJKEN I Dinsdag | Geen Vierdaagse dit jaar, maar wel een Wandelhart

© Omroep Gelderland
MAURIK - De Vierdaagse van Nijmegen, we moeten het weer een jaar missen. De gastvrijheid, de pijn en de verbroedering. Maar ons wandelhart blijft kloppen! Dus lopen verschillende presentatoren van Omroep Gelderland deze week dwars door Gelderland, van Spijk naar Winterswijk. De route is onderverdeeld in vijf etappes. Vandaag etappe 2: van Maurik naar Oosterbeek.
De presentatoren lopen met een wandelmaatje en verschillende gasten haken onderweg aan. Vandaag loopt presentatrice Linda Geerdink samen met haar wandelmaatje en zanger Frans Duijts een deel van de tweede etappe. Ze starten in Lienden, stappen op het pontje bij Opheusden en doorkruisen Renkum.
Kijk hier het derde deel van de etappe terug.
Kijk hier het tweede deel van de etappe terug.
Kijk hier het eerste deel van de etappe terug.

Wandelblogster, plandelman en gezondheidscoach lopen ook mee

Wandelblogster Marijke Steenbergen, plandelman Anton Damen en gezondheidscoach Nora French wandelen ook mee. Een wandeldag vol mooie verhalen en interessante ontmoetingen. Uiteraard zingt Frans Duijts een liedje onderweg.
Wandelhart wordt elke dag om 9.00, 12.00 en 15.00 uur live uitgezonden bij Omroep Gelderland op tv, onze website en app, Facebook en YouTube. En kijk voor meer wandelverhalen ook om 17.20 uur naar Wandelhart met Harm Edens en Joris Linssen bij Omroep Gelderland (elk uur herhaald) en 19.20 uur op NPO 2. Zelf de route wandelen? Kijk op wandelhart.nl