Nieuws

Inbraak bij bedrijf met geneesmiddelen

De politie zoekt deze inbrekers.
De politie zoekt deze inbrekers. © politie/Bureau GLD
EDE - Door een inbraak verdwijnen goederen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in geneesmiddelen. Dat bedrijf is gevestigd aan de Darwinstraat in Ede. De inbraak lijkt goed te zijn voorbereid.
Drie mannen met bivakmutsen plegen de inbraak. Die is op maandag 15 maart, rond drie uur ’s nachts.
De daders vernielen de achterdeur van het pand en binnen gaan ze andere dichte deuren met grof geweld te lijf. Niet veel later verdwijnen de inbrekers met hun buit.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Inbraak bij bedrijf in Ede
De politie houdt er rekening mee dat de inbrekers de inbraak goed hebben voorbereid. "Dat zou in de dagen voorafgaand aan de inbraak geweest kunnen zijn. Mogelijk heeft iemand toen al iets verdachts of vreemds gezien", zegt Jennifer Schoorlemmer van de politie.

Gestolen kentekenplaten

Het kenteken van de Volkswagen Golf waarin de drie reden is onherkenbaar gemaakt, omdat het gestolen kentekenplaten zijn. De platen zijn gestolen aan de Weissenbruchstraat in Ede.
Dit gebeurde, zegt de politie, in het weekend voor de inbraak. Wie in die straat iets verdachts heeft gezien, krijgt het verzoek contact op te nemen met de politie.

Tipformulier

Kun je de politie helpen deze inbraak op te lossen, bel dan 0800-6070. Wil je anoniem contact, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2021115296.
Je mag ook dit tipformulier van de politie invullen.