Nieuws

Weer inbraak bij kapper, veel schade maar geen buit

Deze man breekt in bij een kapsalon in Apeldoorn.
Deze man breekt in bij een kapsalon in Apeldoorn. © politie/Bureau GLD
APELDOORN - Evenals vorige week staan we stil bij een inbraak bij een kapperszaak in Apeldoorn. De dader gooit een baksteen door de ruit om binnen te komen.
Bij de vorige inbraak verdween de fooienpot. Deze keer zit de kapsalon alleen met materiële schade en maakt de inbreker niets buit.
De man die de politie zoekt, laten we zien op deze beelden. De tekst gaat eronder verder.
Steen door de ruit bij kapper in Apeldoorn
De inbraak is op dinsdag 11 mei, rond 4.30 uur. De kapsalon bevindt zich aan de Snijdersplaats. De inbreker vernielt een ruit met een baksteen. Binnen zoekt hij bij de balie naar geld. Niet veel later vertrekt hij weer, zonder geld, want de kassalade is leeg.

Man op een fiets

Volgens de politie is het goed mogelijk dat de verdachte uit de buurt komt. Kort na de inbraak is een donker geklede man gezien op een fiets en die kwam uit de richting van de kapsalon.
Iets gehoord of gezien? Bel dan de gratis tiplijn van de politie via 0800-6070. Wil je niet dat jouw gegevens bekend worden, dan mag je Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Het zaaknummer is 2021210036. Je mag ook een tipformulier op politie.nl invullen, klik daardoor op deze link.