Nieuws

Volkomen onnodige nederlaag AGOVV in Volendam

Volkomen onnodige nederlaag AGOVV in Volendam
AGOVV was beter in Volendam, maar verloor volkomen onnodig met 5-2.AGOVV begon verrassend genoeg zonder spits Michiel Hemmen, die werd gepasseerd ten faveure van Soufiane Laghmouchi.
VOLENDAM - AGOVV was beter in Volendam, maar verloor volkomen onnodig met 5-2.AGOVV begon verrassend genoeg zonder spits Michiel Hemmen, die werd gepasseerd ten faveure van Soufiane Laghmouchi.
De Blauwen pakten direct het initiatief en waren gevaarlijk via een schot van Arnoud van Toor en een lepe vrije trap van Ugur Yildirim. De grootste kans was voor Laghmouchi, die bijna profiteerde van geknoei achterin bij Volendam. Uit het niets viel de 1-0, De Lange knalde van afstand in de kruising. Na een flater van Mike van der Kooy maakte Tol er 2-0 van. Een attente Stanley Tailor bracht AGOVV met een lob van afstand weer terug in de wedstrijd.
Na rust bleef AGOVV de bovenliggende partij, al moest Jaime Bruinier na een actie van Tol wel even ingrijpen. De gepasseerde Hemmen kwam er alsnog in. De terechte 2-2 kwam er uiteindelijk toch, ingeleid door Tailor. Uit een voorzet van Yildirim knikte Laghmouchi raak. AGOVV bleef aandringen en de ploeg verdiende nog meer. Maar de goal viel aan de andere kant via de ingevallen Platje. De 3-3 leek er te komen na goed doorzetten van Hemmen, maar hij stuitte op Ruiter. Platje besliste na een counter via de lat de wedstrijd.
Opstelling AGOVV:
Postma; Bot, (Maayen), Tailor, Van der Kooy, Bruinier; Schwiebbe, Mulders, Van Toor; Yildirim, Laghmouchi, Chaiat, (Hemmen).
Scoreverloop: 1-0 De Lange 2-0 Tol 2-1 Tailor 2-2 Laghmouchi 3-2 en 4-2 Platje