Nieuws

Mañana Mañana wisselt van kasteel als festivallocatie

Mañana Mañana verruilt Kasteel Vorden voor Kasteel Oolde.
Mañana Mañana verruilt Kasteel Vorden voor Kasteel Oolde. © REGIO8
LAREN - Als het Achterhoekse festival Mañana Mañana dit jaar door kan gaan, dan zal dat op een nieuwe locatie gehouden worden. Kasteel Vorden is bezet, en wordt daarom midden augustus ingeruild voor Kasteel Oolde in Laren.
Corona gooit al langer roet in het eten voor organisator De Feestfabriek en ditmaal werd de planning van het kleine zusje van de Zwarte Cross getroffen. Het festival moest worden verplaatst naar de nieuwe datum (12 tot en met 15 augustus) en op die datum bleek Kasteel Vorden niet beschikbaar. De speurtocht naar een nieuwe plek leidde naar Laren.
Daar werd de organisatie met open armen ontvangen. "Oolde is een pareltje in de kroon van de Achterhoek. Dat met anderen te kunnen delen, vinden wij – deels – onze opdracht", aldus de bewoners van het kasteel. "Na enkele positieve gesprekken voelden wij een klik met de organisatie en werd de samenwerking voor dit jaar bezegeld."

Terugkeer

Of het festival in aankomende jaren weer terugkeert in Vorden is nog niet bekend, maar de organisatie bedankt in ieder geval alle betrokken partijen en buurtbewoners van Kasteel Vorden voor de fijne festivaljaren in Vorden.

Zie ook: