Nieuws

Kaartjes festival vliegen de deur uit, maar niemand weet of het doorgaat

Vliegende start verkoop Mañana Mañana.
Vliegende start verkoop Mañana Mañana. © REGIO8
ULFT - De kaartverkoop voor festival Mañana Mañana van de Feestfabriek is vrijdagochtend voortvarend van start gegaan. De zoektocht naar een locatie is nog in volle gang, maar verschillende kaarten zijn al uitverkocht.
"Je merkt dat mensen zin hebben in een feestje en perspectief", laat woordvoerder Lotte Post weten. "Ze willen dat kaartje op het prikbord hebben, ook om straks niet naast de pot te piesen."
De kaarten die te koop worden aangeboden zijn overgebleven na de verkoop van vorig jaar. Na driekwartier waren vrijdagochtend de zaterdagkaarten, de campingkaarten en de kaarten voor ‘Fata Mañana uitverkocht. Kaarten die zijn gekocht voor de editie van 2020 blijven dit jaar geldig. Wel is er tot woensdag 31 maart de mogelijkheid om het geld terug te krijgen.
Een locatie heeft Mañana Mañana nog niet gevonden. Omdat het festival dit jaar van 12 tot 15 augustus plaatsvindt, is Kasteel Vorden geen optie. De organisatie voert momenteel gesprekken met grondeigenaren en beheerders, waarna een definitieve plek bekend wordt gemaakt. "Het is wel onze wens om in de Achterhoek te blijven", aldus de woordvoerder.

Line-up

Donderdag maakte de festivalorganisatie al een aantal namen bekend die optreden op Mañana Mañana. "Dat zijn de acts die we vorig jaar bekend hebben gemaakt en die hebben toegezegd om ook komende zomer te spelen", zegt de woordvoerder. Onder meer Joan Franka, Hilltop Howlers en Jo Goes Hunting staan in augustus op het podium tijdens het festival.