Instellingen

Verdachte van vergismoord op klusjesman Mehmet meldt zich bij politie

De 49-jarige Mehmet Kilicsoy.
De 49-jarige Mehmet Kilicsoy. © Screenshot Opsporing Verzocht

BEUNINGEN - De politie heeft een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op klusjesman Mehmet Kilicsoy in Beuningen. Hij meldde zich zelf nadat beelden van hem waren getoond in de tv-programma's Bureau GLD en Opsporing Verzocht.

De 49-jarige Mehmet uit Nijmegen werd in juli vorig jaar doodgeschoten. De daders hadden het volgens de politie op iemand anders gemunt, maar wie is nog onduidelijk.

Vrijdag werd al bekend dat er drie verdachten waren aangehouden op verdenking van het stelen van auto's die bij de vergismoord zijn gebruikt. De nieuwe aanhouding betreft een 30-jarige man zonder vast woonadres, van wie op camerabeelden te zien was dat hij uit een auto stapte bij een tankstation.

Panden doorzocht

De man heeft vrijdag een verklaring afgelegd op het politiebureau en is direct aangehouden. De politie kan nog niet zeggen of hij de mogelijke schutter is. Hij zit vast en wordt verder verhoord.

De politie heeft vrijdag ook op vijf plekken in Amsterdam, Diemen en Rotterdam panden doorzocht. Of dat tot meer aanwijzingen heeft geleid, is nog onduidelijk.

Bekijk de beelden uit Bureau GLD:

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!