Nieuws

AGOVV legt Ugur Yildirim dan eindelijk vast

AGOVV legt Ugur Yildirim dan eindelijk vast
AGOVV heeft na weken onderhandelen eindelijk een akkoord bereikt met Ugur Yildirim.De 28-jarige rechtsbuiten is voor één seizoen vastgelegd.
APELDOORN - AGOVV heeft na weken onderhandelen eindelijk een akkoord bereikt met Ugur Yildirim.De 28-jarige rechtsbuiten is voor één seizoen vastgelegd.
Het is nog niet helemaal zeker of de Apeldoorner vrijdag zijn debuut kan maken tegen Fortuna Sittard. Yildirim wacht nog op de vrijgave door de Turkse bond. Afgelopen seizoen speelde hij voor Kasimpasa, dat hem lange tijd niet vrij wilde geven. Yildirim traint al weken mee bij AGOVV en gaf al snel aan dat hij wel in Apeldoorn wilde voetballen. Hij trainde vorig seizoen nog mee bij FC Oss, waar de huidige AGOVV-trainer Hans de Koning toen werkzaam was. Yildrim is eenmalig international en speelde in Nederland ook voor Go Ahead Eagles en Heerenveen. Bij Go Ahead scoorde hij ooit zes keer in één wedstrijd. Hij staat bekend om zijn goede voorzetten en gevaarlijke vrije trappen.
Met het vastleggen van Abdelhali Chaiat wil het nog niet helemaal vlotten. Financieel komen de club en de speler er nog niet uit. Chaiat werd deze zomer weggestuurd bij De Graafschap, onder andere wegens overgewicht. De aanvaller is inmiddels flink afgevallen en wist de technische leiding van AGOVV al snel te overtuigen van zijn kwaliteiten.