Instellingen

Tielenaar uren vastgebonden bij gewelddadige woningoveral

De omgeving van de woning is afgezet voor onderzoek.
De omgeving van de woning is afgezet voor onderzoek. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
TIEL - De 54-jarige bewoner van een woning in Tiel heeft in de nacht van zaterdag op zondag urenlang vastgebonden gezeten, terwijl overvallers zijn huis doorzochten. De politie is op zoek naar drie verdachten.
De hulpdiensten kregen zondag om 09.30 uur een melding van een incident in een woning aan de Tolhuisstraat in Tiel. Daar hadden overvallers de bewoner vastgebonden, geslagen en bedreigd met een wapen. Ze verbleven uren in de woning en namen uiteindelijk een portemonnee, telefoon en contant geld mee.
De 54-jarige kon zichzelf uiteindelijk bevrijden en hulp inschakelen. De man is voor controle naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie.

Vluchtroute onduidelijk

Onderzoek moet meer duidelijk maken over de overval en de verdachten. Hoe zij de woning binnen kwamen is nog onduidelijk. Ook over de vlucht van de drie kan de politie nog niets zeggen.
Agenten doen buurtonderzoek en vragen in de buurt eventuele camerabeelden op. Mensen die iets gezien of gemerkt hebben, krijgen het verzoek zich te melden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!