Nieuws

Introdans De HubClub

De HubClub is een nieuwe productie van Introdans. Het modern balletgezelschap uit Arnhem toont de parels van de Nederlandse inclusieve/diverse professionele podiumdanskunst voor een breed publiek.
Introdans viert de kracht van diversiteit met een eigentijds dansprogramma: de HubClub. Een keur van Nederlandse top-dansperformers komt in de HubClub samen. De sfeer van de avond is die van een nachtclub: het publiek zit ontspannen aan tafeltjes rond een dansvloer en wordt getrakteerd op acts uit de divers/inclusieve profdanskunst.
De HubClub is een nieuwe productie van Introdans. Bron van inspiratie is de succesvolle reeks Ontmoetingen (sinds 2001) van Introdans.
De HubClub is een productie van Introdans. In samenwerking met Holland Dance Festival, Zuiderstrandtheater, De Kring Roosendaal, Theaterwerkplaats Tiuri en Stadstheater Arnhem.
Introdans De HubClub is op Eerste Kerstdag te zien om 14.00 uur op TV Gelderland. Aflevering terugkijken? Dat kan via Uitzending Gemist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!