KEIJENBORG

Belg verslaat Gelderlanders in slechtste slogan-verkiezing van het jaar

O my goot uit Keijenborg werd tweede in de verkiezing
O my goot uit Keijenborg werd tweede in de verkiezing © Dakgoot Renovatie Specialist
KEIJENBORG - De Gelderse kanshebbers voor de titel van slechtste slogan van het jaar hebben achter het net gevist. De Belgische dierenrechtenorganisatie Gaia hield onder meer Dakgoot Renovatie Specialist uit Keijenborg achter zich.
'O my goot' bleek in de verkiezing niet opgewassen te zijn tegen 'Laat je poesje knippen voor ze begint te wippen' en werd tweede met dertien procent van de stemmen.
Vorig jaar was er wel een Gelderse winnaar bij de verkiezing die sinds 2012 wordt gehouden. Toen won de Arnhemse viszaak De Zilte Zeemeermin met 'Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin'.
De andere Gelderse inzendingen waren dit jaar het Randwijkse Bomenbezorgd.nl (De groenspecialist in hart en tuinieren) op de vijfde plek, de gemeente Zaltbommel (Waalzinnig je weer te zien) op de zesde plek en het Arnhemse D-BOX Verpakkingen (Bedrukte dozen, blije gezichten) op de negende plek.
In totaal werden de afgelopen week 9104 stemmen uitgebracht. Dat zijn er fors meer dan vorig jaar, toen er 7055 stemmen moesten worden geteld.