Nieuws

'Ze hebben dit echt verdiend', verzorgingshuis verrast met kerstboom

De kerstboom voor het verzorgingstehuis.
De kerstboom voor het verzorgingstehuis. © Omroep Gelderland
BENEDEN-LEEUWEN - Wonen in een verzorgingshuis in tijden van corona is geen pretje. De bewoners van Elsenburcht 2 van het St. Elisabeth in Beneden-Leeuwen weten daar alles van. Reden voor medewerkster Anne om een leuke verrassing te regelen. Ze besloot in de pen te klimmen om mee te doen aan de kerstbomenactie van Omroep Gelderland.
"Sinds de eerste coronagolf is het virus hier in het huis ook aanwezig geweest", vertelt Anne Peperkamp. "De ene afdeling is wat harder getroffen dan de andere afdeling, maar voor iedereen is het zwaar geweest." Presentator Boyan Ephraim kwam als verrassing een mooie boom brengen.
Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.
'Ze hebben dit echt verdiend', verzorgingshuis verrast met kerstboom - Gelderland Helpt

Hecht team

De kerstboom is bestemd voor afdelingshoofd Jacqueline Simon. "Maar hij is natuurlijk voor iedereen op de afdeling", benadrukt Anne. De boom wordt buiten in ontvangst genomen en ook de bewoners kijken vanaf hun balkons blij toe.
"We hebben er met z'n allen iets van gemaakt. We hebben gelukkig hele goede medewerkers en het is een hecht team", vertelt Jacqueline terwijl ze de ontvangen kerstboom versiert. "Ik ben echt trots op ze."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!