Nieuws

O my goot, maar liefst vier Gelderse finalisten voor slechtste slogan

Een van de slogans die bij de laatste tien zitten
Een van de slogans die bij de laatste tien zitten © Dakgoot Renovatie Specialist
ARNHEM - Krijgt 'Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin' van de Arnhemse Zilte Zeemeermin een Gelderse opvolger als slechtste slogan van Nederland? Het is mogelijk, want er zitten maar liefst vier kanshebbers bij de laatste tien in de verkiezing van 2020.
De Arnhemse viszaak had vorig jaar de twijfelachtige eer om de eerste Gelderse slogan te hebben die de verkiezing won. Vanaf 2012 komt er elk jaar een winnaar op basis van voorkeursstemmen uit de bus en het is zeer goed mogelijk dat Gelderland dit jaar de titel prolongeert.
Waalzinnig je weer te zien
Het zijn niet alleen maar winkels die slechte slogans hebben, ook andere instellingen doen een gooi naar de titel. Zo is de gemeente Zaltbommel een kanshebber met hun spreuk 'Waalzinnig je weer te zien', die werd verspreid na de eerste coronagolf.

Creativiteit

Wat in ieder geval valt te zeggen, is dat de bedenkers beschikken over de nodige creativiteit. Het Arnhemse bedrijf D-BOX Verpakkingen verzon 'Bedrukte dozen, blije gezichten' en Bomenbezorgd.nl uit Randwijk draagt de titel 'De groenspecialist in hart en tuinieren'.
De laatste Gelderse finalist, Dakgoot Renovatie Specialist uit Keijenborg, heeft tenslotte een slogan die meteen als reactie kan worden gebruikt mochten ze de fameuze prijs winnen: 'O my goot...'
De winnaar wordt maandag bekendgemaakt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!