Nieuws

Thomas Beekman valt uit op training NEC

Thomas Beekman loopt een knieblessure op
Thomas Beekman loopt een knieblessure op © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Een flinke domper voor NEC op de training van zaterdag was het uitvallen van Thomas Beekman.
De middenvelder, die als invaller al vaak belangrijk was dit seizoen, verdraaide zijn knie en moest afhaken. Het is nog onduidelijk wat de schade is, maar het lijkt erop dat Beekman de wedstrijd van maandag tegen MVV in ieder geval zal moeten missen.
NEC wil richting de top
Inlopen op de top
NEC kan door maandag thuis te winnen van MVV inlopen op de topclubs in de eerste divisie. De Nijmegenaren speelden afgelopen maandag een puike wedstrijd uit tegen Jong AZ. Het werd 3-0 voor NEC, dat bij winst op MVV in het spoor blijft van de ploegen die strijden om rechtstreekse promotie naar de eredivisie.
Thomas Beekman heeft veel pijn als hij weer opstaat
Thomas Beekman heeft veel pijn als hij weer opstaat © Omroep Gelderland
Sellouf weer in de basis
Ayman Sellouf, die uitstekend speelde tegen Jong AZ, behoudt zijn basisplaats aan de linkerkant, waar hij een prima duo vormde met Souffian El Karouani, één van de beste NEC'ers dit seizoen.
Souffian El Karouani is bezig aan een ijzersterk seizoen
Souffian El Karouani is bezig aan een ijzersterk seizoen © Omroep Gelderland
Joep van der Sluijs is wel weer fit, maar de linkspoot uit Druten begint op de bank. Jonathan Okita is ook weer hersteld, maar lijkt zijn basisplaats kwijt. Mathias de Wolf, het hele seizoen uitgeschakeld vanwege een rugblessure, wordt komende week weer op de training verwacht.
Kalezic
Bij MVV is Darije Kalezic trainer. Hij werkte in zijn tijd bij De Graafschap samen met technisch directeur Leen Looijen van NEC. De huidige NEC-trainer Rogier Meijer was een belangrijke speler op het middenveld en teammanager Muslu Nalbantoglu was aanvoerder van de ploeg die in 2010 kampioen werd van de eerste divisie.
Darije Kalezic bij De Graafschap in 2010
Darije Kalezic bij De Graafschap in 2010 © Omroep Gelderland
Vermoedelijke opstelling:
Alblas; van Rooij, van Eijden, van Ottele, El Karouani; Tavsan, Vet, Bruijn, Sellouf; Janga, Ondaan.