Nieuws

Van Kinsbergen College week dicht vanwege corona-uitbraak

Foto:
Foto:
ELBURG - Het Van Kinsbergen College in Elburg sluit de rest van de week haar deuren. Aanleiding voor dat besluit is de besmetting van een aantal leerlingen uit de eerste klas, en twee docenten. Dat heeft de schoolleiding afgelopen vrijdag gecommuniceerd naar de ouders van de leerlingen.
Hoeveel leerlingen exact positief getest zijn, is niet bekend. De leerlingen zullen de rest van de week les krijgen via Teams. De schoolleiding laat aan de ouders weten dat de eerstejaars daar de afgelopen tijd op voorbereid zijn. De oudere leerlingen hebben vorig jaar al via Teams les gehad.
Komende donderdag zou de actiedag VKC4KWF plaatsvinden, waarbij leerlingen van het Van Kinsbergen College geld op zouden halen voor het KWF. Vanwege de nu genomen maatregelen gaat die actiedag niet door.
Als er verder geen nieuwe besmettingen worden geconstateerd, zijn de leerlingen maandag 30 november weer welkom op school.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!