Nieuws

Groot Gelders verkiezingsdebat bij Omroep Gelderland

Omroep Gelderland organiseert op maandag 16 maart een debat tussen de Gelderse partijen die meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen.Ze gaan met elkaar in discussie over verschillende thema's, zoals de besteding van het Nuon-geld.
ARNHEM - Omroep Gelderland organiseert op maandag 16 maart een debat tussen de Gelderse partijen die meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen.Ze gaan met elkaar in discussie over verschillende thema's, zoals de besteding van het Nuon-geld.
Moet de provincie dat geld in de economie stoppen of Gelderland juist groener en zuiniger maken? Of moet het geld worden opgepot? Ook onderwerpen als de krimp op het platteland en de verhouding tussen provincie en gemeenten komen langs.

Live-uitzending

Het debat staat onder leiding van Erik van der Pol en Annemieke Schakelaar. De meeste lijsttrekkers doen mee aan het debat. De Libertarische Partij vaardigt de nummer 2 van de kandidatenlijst af.
Het debat wordt live uitgezonden vanuit het Huis der Provincie in Arnhem. De uitzending begint om 19.00 uur en is te zien op TV Gelderland en via de websites www.gld.nl en www.gldstemt.nl. Tijdens het debat wordt een liveblog bijgehouden.
Wilt u het debat bijwonen? Mail naar gldstemt@gld.nl

Alles over de verkiezingen is te vinden op de speciale verkiezingswebsite www.gldstemt.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!