Nieuws

Politie op zoek naar messentrekker

NIJMEGEN - De politie is op zoek naar een man die op vrijdagochtend 7 mei een 39-jarige man uit Culemborg op de Tunnelweg in Nijmegen heeft gestoken.Het slachtoffer zat in een auto die op de kruising met de Koninginnelaan hard moest remmen voor een man op een snorfiets.  Toen de auto na de tunnel voor het verkeerslicht stond, sloeg de snorfietser de bijrijder van de auto in zijn gezicht.
Toen de man uitstapte werd hij met een mes in zijn buik gestoken. Hij liep een steekwond op van 12 centimeter diep.
Van de dader zijn beelden gemaakt door de camera’s in de tunnel. Daarop is te zien dat de dader in gezelschap was van een vrouw op een fiets. Deze vrouw is geen verdachte in deze zaak. Wel is zij een belangrijke getuige waar de politie graag mee wil spreken.
Van de dader is bekend dat het gaat om een man met een licht getinte huiskleur, tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij reed op een zwarte snorfiets.
De politie is op zoek naar deze man. Iedereen die iets kan vertellen over de identiteit van de dader of die van het voorval getuige is geweest, wordt verzocht te bellen met de recherche in Nijmegen op telefoonnummer 0900 – 8844. Anoniem melden kan via 0800 – 7000.