Nieuws

Politie wacht met extra inzet voor vermissing Mariska Peters

NIJMEGEN - De politie wacht nog met de inzet van meer rechercheurs op de zaak van de vermiste Mariska Peters uit Nijmegen.
Mochten er genoeg aanwijzingen zijn voor een misdrijf wordt er een zogeheten Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op de zaak gezet.
Volgens politiewoordvoerder Frank de Valk wordt er per dag gekeken of er zo'n team wordt gecreëerd. 'Op dit moment is er dus nog geen aanleiding om op te schalen, maar we zijn nog zeker bezig met onderzoek. De zaak staat bij ons ook voorop.'

'Ik heb nog niks gehoord van de politie'

De vader van Mariska Peters, Marcel, vertelt vandaag aan Omroep Gelderland dat hij weinig hoort van de politie. 'Daarom zat ik vandaag op het politiebureau, morgen mag ik weer terugkomen op het kantoor.' Marcel Peters zegt dat Mariska maandagavond nog gezien is bij kennissen. De politie kan daar niet veel over kwijt. 'Alle informatie die uitgewisseld wordt tussen de familie en ons, is bekend bij de politie.' De politie blijft dus onderzoek doen. Zo wordt er gekeken naar telefoonactiviteiten en is de computer onderzocht, maar de politie doet geen mededelingen over de uitkomsten van die onderzoeken.

Flyeren in Nijmegen

Om meer tips binnen te krijgen over de vermissing zijn vrienden en familie vandaag in Nijmegen flyers gaan uitdelen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!