Nieuws

Outlet Zevenaar steunt doortrekking Babberichseweg

OUD - ZEVENAAR - De initiatiefnemers van het outletcentrum, die zich in Zevenaar willen vestigen, steunen de doortrekking van de Babberichseweg.
Ze willen meebetalen aan de weg in Oud-Zevenaar, die bekend staat als gevaarlijk. Dat laten zij weten tijdens een protestbijeenkomst waarbij bewoners te kennen geven waarom de doortrekking er moet komen. 
Samen met politiek en inwoners bij de rotonde in #Babberich. Nogmaals aandacht voor doortrekken vd weg naar A12! pic.twitter.com/ziVYYZGgka
— Anja van Norel (@anjavannorel)
Anja van Norel is wethouder in Zevenaar
Buurtbewoners klagen al tijden over de Babberichseweg en voeren actie voor de doortrekking vanaf de rotonde Witte Kruis naar de A12. Op dit moment gaat het verkeer over de dorpsweg, die leidt richting Zevenaar. De eventuele doortrekking van de weg, waarover ook veel vrachtverkeer gaat, is gunstig voor de nog te realiseren outlet. 
Tijdens de actie wordt een meeting gehouden in een tent bij het Witte Kruis. Bewoners, politici en gemeentebestuurders zijn uitgenodigd maar ook de provincie, als eigenaar van de weg tussen Oud-Zevenaar en Babberich.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!