Nieuws

5 keer gratis sporten voor Arnhemmers

ARNHEM - Wilt u een keer uitproberen of de sport volleybal of handbal wat voor u is? Dat is voor ruim 9000 Arnhemmers mogelijk, zij krijgen namelijk een strippenkaart in de bus om vijf keer gratis te sporten.Deze kaart wordt voornamelijk bezorgd in de Arnhemse wijken Rijkerswoerd en de Laar.
Met deze kaart kan kennis gemaakt worden met bijna 20 sporten. Het doel van de sportkaart is te laten zien hoe gezellig samen sporten kan zijn. Ook is de kaart er om niet-sporters van 18 jaar en ouder kennis te laten maken met sport.
Na de periode van het gratis sporten kan de Arnhemmer de sportkaart aanschaffen voor 19.95. 'Het unieke van de kaart is dat je teamsport kan bedrijven zonder lid te worden van een vereniging of dat je meerdere keren per week aanwezig moet zijn voor trainingen en wedstrijden', zo zegt Ruud van der Heijden, voorzitter van de Stichting Sportcentrum Rijkerswoerd.
Arnhemmers en Elstenaren die de kaart niet in de bus krijgen kunnen hem downloaden op de website bewegeninarnhem.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!