Nieuws

Meisje haalt bijna 3000 euro op tegen hersenstamkanker

De Facebook-actie actie van Elles Bouwmeester uitVaassen heeft 2764,80 euro opgeleverd voorStichting Semmy, een stichting die geld ophaalt voor kinderen met hersenstamkanker.'Super, ik had nooit verwacht zo veel geld op te halen.
VAASSEN - De Facebook-actie actie van Elles Bouwmeester uitVaassen heeft 2764,80 euro opgeleverd voorStichting Semmy, een stichting die geld ophaalt voor kinderen met hersenstamkanker.'Super, ik had nooit verwacht zo veel geld op te halen.
Ik ben er echt heel blij mee,' zegt de 14-jarige Elles. Vijf jaar voor de start van de actie overleed het zusje van Elles' beste vriendin aan hersenstamkanker. 'Ik speelde heel vaak bij haar thuis en hoorde veel verhalen van haar zus, dit heeft mij zo erg geraakt. Ik gun niemand maar dan ook niemand dit, het is echt verschrikkelijk om iemand zo ziek te zien en dan vervolgens te moeten missen.'
Elles schreef bedrijven en pretparken aan en vroeg om artikelen om te veilen op een Facebookpagina. Het ingezamelde geld gaat naar Stichting Semmy, die de levensverwachting en overlevingskans van kinderen met hersenstamkanker willen verhogen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!