Nieuws

Tiental AGOVV verslaat FC Emmen:3-1

Tiental AGOVV verslaat FC Emmen:3-1
AGOVV won maandagavond in Apeldoorn de inhaalwedstrijd tegen FC Emmen met 3-1.De 2089 toeschouwers kregen pas na een halfuur iets interessants te zien.
APELDOORN - AGOVV won maandagavond in Apeldoorn de inhaalwedstrijd tegen FC Emmen met 3-1.De 2089 toeschouwers kregen pas na een halfuur iets interessants te zien.
Nacer Chadli schoot na een individuele actie de bal tegen de lat. Dezelfde Chadli scoorde even later uit een vrije trap, zijn veertiende van het seizoen. Net voor rust kreeg Chiro N'Toko rood toen hij Ter Heide een duidelijke scoringskans ontnam.
Emmen kwam in de 53e minuut op gelijke hoogte, nadat Chadli door het midden uitverdedigde. De ervaren Roy Stroeve strafte dat af. AGOVV leek het moeilijk te krijgen, maar het was Jop van der Linden die de Apeldoorners weer op voorsprong zette. Hij scoorde zijn tweede doelpunt in het betaald voetbal, net als vorige week tegen FC Zwolle met zijn zwakkere rechterbeen. Van der Linden kwam naar binnen en scoorde fraai.
Het werd ook nog 3-1. Een oogstrelende combinatie werd door Paul Mulders afgerond. Hij schoot de bal via de paal binnen. AGOVV kwam daarna niet meer in de problemen.