Nieuws

Eenvoudige thuiszege NEC op Willem II

Eenvoudige thuiszege NEC op Willem II
NEC is inmiddels ruim de nummer één van Gelderland na een eenvoudige 2-1 thuiszege op een uitermate zwak Willem II.Het eerste kwartier sleepte zich voort.
NIJMEGEN - NEC is inmiddels ruim de nummer één van Gelderland na een eenvoudige 2-1 thuiszege op een uitermate zwak Willem II.Het eerste kwartier sleepte zich voort.
Nijmegenaar Frank Demouge tekende namens Willem II voor de eerste kans, zijn kopbal ging net over. Aan de andere kant waagde Burgzorg een verdienstelijke poging, maar hij raakte de bal verkeerd. Willem II kreeg een kans via Zijler, zijn schot ging maar net naast. Na 35 minuten miste Patrick Pothuizen een dot van een kans. Met een vrije trap door de muur opende Ramon Zomer de score. Bram Nuytinck was na een individuele actie dichtbij de tweede treffer. Die kwam er even later toch via Vleminckx op aangeven van Sarpong.
De eerste doelpoging na rust kwam van de ijverige Burgzorg. Sarpong werd even later vrijgespeeld, maar schoot naast. Willem II bakte er volstrekt niks van en speelde als een echte degradatiekandidaat en had alleen een kans via Nijland, maar zijn vrije trap werd eenvoudig gestopt door Babos. Willem II scoorde in de extra tijd nog wel via Nijland.