Nieuws

Theo Janssen moet rust houden

ENSCHEDE - Arnhemmer Theo Janssen van FC Twente moet de komende tien dagen rust houden.
Hij heeft een gebroken neus, enkele lichte kneuzingen en wat snijwonden. Janssen moet de komende tien dagen rust houden. Daardoor mist hij in elk geval de volgende wedstrijd van FC Twente, komende zaterdag tegen Willem II.
Bij een auto-ongeluk in Enschede raakte in de nacht van zaterdag op zondag FC Lienden-doelman Kevin Moeliker uit Elst zwaargewond. Theo Janssen van FC Twente zat achter het stuur. Hij zou hebben gedronken en is zijn rijbewijs kwijt.
Janssen en drie inzittenden waren op weg naar Arnhem na het competitieduel van F.C. Twente tegen Vitesse. Twente won met 1-0 en Janssen werd verkozen tot man van de wedstrijd. De auto zou rond 01.35 uur over de kop zijn geslagen. 
Ook de broer van Theo Janssen, Johan Janssen, zat in de auto. Alle inzittenden zijn in het ziekenhuis behandeld.
FC Twente distantieert zich van de zaak. "Alcohol in het verkeer keuren wij ten zeerste af", zegt een woorvoerder van de koploper van de eredivisie over de zaak. "We gaan de zaak intern met Theo Janssen bespreken."
Meer over het ongeval op de website van FC Lienden vindt u hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!