Nieuws

Teleurstellend gelijkspel voor AGOVV

Teleurstellend gelijkspel voor AGOVV
AGOVV is thuis tegen Helmond Sport niet verder gekomen dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel.AGOVV had in de weinig amusante eerste helft enkele kansen, waarvan de beste werd gemist door Jaime Bruinier.
APELDOORN - AGOVV is thuis tegen Helmond Sport niet verder gekomen dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel.AGOVV had in de weinig amusante eerste helft enkele kansen, waarvan de beste werd gemist door Jaime Bruinier.
Een verrassend schot van Nacer Chadli verdween net naast de paal. Helmond had een kans via Veldmate.
Na rust miste de beste man bij De Blauwen, spits Hans van de Haar, direct een opgelegde kans. Na twee onnodige gele kaarten en dus rood voor Voskamp kon AGOVV de man-meer-situatie niet goed uitbuiten, Guijo-Velasco dwong Postma zelfs tot een puike redding. Nacer Chadli roerde zich wel wat nadrukkelijker, de Belgische topschutter van AGOVV werd bekeken door delegaties van onder meer FC Twente, FC Utrecht en FC Groningen. Bokila werd een kwartier voor tijd volledig vrijgespeeld, maar hij schoot de bal het stadion uit. Ook Wau kwam gevaarlijk door, maar hij gleed de bal net naast. Van Westerop pakte een kopbal van Chadli en in de extra tijd miste Andrade een enorme kans namens Helmond Sport, waardoor het 0-0 bleef op Berg en Bos.