Nieuws

Hulpeloos NEC overklast door PSV: 0-4

NIJMEGEN - NEC is in de eigen Goffert finaal overklast door PSV.
Het werd 0-4. De Nijmegenaren oogden hulpeloos en staan na vijf wedstrijden zonder zege nog maar een punt boven de degradatiezone.
Al binnen twintig seconden was het raak voor PSV, toen Dzsudzsak een voorzet van Lazovic afrondde. Vleminckx maakte kort daarop bijna gelijk. Ook Fejzullahu was dichtbij de 1-1. NEC speelde met veel meer passie dan normaal in de beginfase. Na lankmoedig verdedigen, zorgde Bakkal voor 0-2 en diezelfde speler kon na een soepele combinatie opnieuw scoren, maar raakte het zijnet. NEC werd van het kastje naar de muur gespeeld, al had Worm nog een enorme kans, maar Isaksson verrichtte een haast onmogelijke redding.
Meteen na rust was het helemaal over, toen Babos blunderde op een afstandsschot en uitblinker Bakkal de bal zo simpel binnenlopen: 0-3. PSV dolde met NEC en na een fraaie aanval tikte El-Akchaoui Lazovic aan. De Servische oud-Vitessenaar benutte zelf de strafschop en bracht PSV op een 4-0 voorsprong. NEC kwam niet verder dan wat schoten van Goossens en Kivuvu.