Nieuws

Man uit Tolkamer omgekomen op N310

OTTERLO - Bij een frontale aanrijding op de Harderwijkerweg (N310) in Otterlo is donderdagmiddag een dode gevallen. Volgens de politie kwam rond half 2 een bestelwagen door nog onbekende oorzaak in botsing met een vrachtwagen.
De bestuurder van de bestelauto kwam daarbij om het leven. De vrachtwagenchauffeur raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht.
De weg is in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

OTTERLO- Een 64-jarige man uit Tolkamer is donderdagmiddag 9 september omgekomen bij een verkeersongeval op de Harderwijkerweg. De man reed rond half twee als bestuurder van een bestelauto in de richting van Arnhem. Om nog onbekende oorzaak kwam het slachtoffer op de verkeerde weghelft terecht waar op dat moment de 28-jarige Veldhovenaar reed in zijn vrachtautocombinatie. Hierdoor kwamen beiden frontaal in botsing waarbij de vrachtautocombinatie in de berm terecht kwam. Het slachtoffer overleed ter plaatse na het ongeval. De Veldhovenaar is met onbekend letsel meegenomen naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. De weg is tot middernacht afgesloten geweest voor het overige verkeer in verband met politieonderzoek en het schoonmaken en herstellen van het wegdek van de Harderwijkerweg.
(100804)

Beeld van de ravage