Nieuws

Vitesse-aanhang vraagt zout terug

Vitesse-aanhang vraagt zout terug
De Vitesse-fans die enkele weken geleden 750 kilo zout stortten voor stadion De Vijverberg in Doetinchem, willen hun zout terug.De Arnhemse voetbalfans wilden zout in de wonden van De Graafschap strooien voor de degradatie.
ARNHEM - De Vitesse-fans die enkele weken geleden 750 kilo zout stortten voor stadion De Vijverberg in Doetinchem, willen hun zout terug.De Arnhemse voetbalfans wilden zout in de wonden van De Graafschap strooien voor de degradatie.
Nu vragen de initiatiefnemers, die zich VAK127 noemen, hun zout graag terug.
VAK127 vraagt aan De Graafschap: "Mogen wij ons zout terug, wij worden namelijk heel flauw van het reilen en zeilen intern bij Vitesse!!!" De Vitesse-aanhang roemt de Doetinchemse hang naar nostalgie, sfeer, beleid en het koesteren van de eigen supporters.
De Graafschap laat in een officiële reactie weten dat het zout beschikbaar is voor de ongeruste Vitesse-fans.
"Wij hadden al zo'n vermoeden dat jullie het harder nodig zouden hebben dan wij dit seizoen. Het zout ligt opgeslagen en is na een telefonische afspraak af te halen", aldus de afdeling perszaken.
Tevens laat De Graafschap weten nog een paar plekken vrij te hebben in het stadion. Voor het geval de Vitesse-aanhang wedstrijden wil kijken in een sfeervol stadion.