Nieuws

Syntus hoofdsponsor De Graafschap

Syntus hoofdsponsor De Graafschap
Vervoersbedrijf Syntus is de nieuwe hoofdsponsor van De Graafschap.
DOETINCHEM - Vervoersbedrijf Syntus is de nieuwe hoofdsponsor van De Graafschap.
Syntus volgt Centric op, dat na de degradatie van de Doetinchemse voetbalclub afhaakte. Syntus zou een bedrag van anderhalf à twee ton betalen aan de voetbalclub.
Syntus verzorgt alle busvervoer en nagenoeg alle treinverkeer in de Achterhoek en ook in een deel van de Betuwe. Het hoofdkantoor staat in Doetinchem en er zijn ook vestigingen in Tiel, Neede, Zutphen en Winterswijk.
Syntus gaat ook acties rond De Graafschap houden. Het aantal punten dat De Graafschap scoort, zal worden omgezet in procenten korting op de dagkaart van Syntus. Ook worden spelers ingezet voor maatschappelijke doeleinden. Syntus verzorgt al jaren gratis het vervoer van Graafschap-seizoenkaarthouders naar thuiswedstrijden.
"De Graafschap en Syntus passen uitstekend bij elkaar, gezien de Achterhoekse verbondenheid", stelt commercieel directeur Henk Bloemers van De Graafschap. “Op dit moment zijn we nog op zoek naar een partij voor de achterzijde van het shirt en tot die tijd zal Achterhoek op de achterkant staan. Daarna zal die naam op de mouw en broek komen te staan. Dit is gedaan op verzoek van Syntus, dat graag de binding met de Achterhoek aan wil geven.”